faq / vragen

durf te vragen

ademsessies en ademcoachtrajecten

PARTICULIER:

tarieven

Individuele ademsessie 1,5 uur: €120,- 
Ademkaart voor 5 individuele ademsessies: €560,- 
Langere ademcoachtrajecten hebben een gereduceerde prijs.

*Particuliere prijzen zijn incl. btw. 

Indien het niet mogelijk voor je is het volledige bedrag in een keer te betalen dan is dit bespreekbaar en kan dit eventueel in termijnen.

kan ik een losse, eenmalige ademsessie boeken?

Ja dat kan, neem dan even contact met me op om dit te bespreken. Indien gewenst is het ook mogelijk een of meerdere aanvullende ademsessies aan een lopend ademcoachtraject te ‘plakken’. 

hoe lang is de duur van een traject?

Ademcoachtrajecten en ademkaarten zijn een jaar geldig.
Een afspraak annuleren kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos, mits telefonisch.

ZAKELIJK:

NANA biedt voor organisaties en haar medewerkers trajecten op maat aan. Tijdens een vrijblijvend verkennend gesprek bespreek ik graag wat er speelt in de organisatie, welke behoefte daar onder ligt en wat NANA
daarin kan betekenen. Indien het een prettig gesprek is voor beiden en er vanuit de organisatie behoefte is aan een voorstel voor een ademprogramma dan werk ik dit graag uit en licht ik het voorstel persoonlijk toe tijdens een vervolggesprek.

De tools om gelukkiger en gezonder te leven liggen binnen handbereik.
We beschikken er allemaal al over, voor iedereen wanneer je maar wilt.

Nana Gersee

vergoedingen

Er zijn in sommige situaties verschillende vergoedingen mogelijk voor een ademsessie(s) of ademtraject, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen. Denk bijvoorbeeld aan je werkgever, de belastingdienst (aftrekbaar), een uitkerende instantie of de gemeente (mantelzorger) waar je woont. Als je hier meer over wilt weten help ik je hier graag bij, stuur me dan even een bericht via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op.  

Flowing not forcing

Healy

ik wil graag een behandeling met de Healy uitproberen

Wil je een behandeling met de Healy neem dan contact met me op om je hulpvraag en behoefte te bespreken. Van daaruit maken we samen afspraken en kan ik je informeren over de kosten. Behandelingen met de Healy kunnen zowel bij mij als ook op afstand gegeven worden.

voor wie is de Healy niet geschikt?

Tijdens zwangerschap wordt het gebruik van de Healy afgeraden en is niet geschikt voor mensen met epilepsie, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is. ​De Resonance kun je wel gebruiken bij deze contra-indicaties.

ik zou zelf graag een Healy willen aanschaffen

Dat is mogelijk. Als je hier meer over wilt weten help ik je hier graag bij, neem dan contact met me op via het contactformulier. Via de link kun je alvast een kijkje nemen in de Healy-shop.

NANA is aangesloten bij:

certificaten Blue Heart qi coaching, stresscounseling ademwerk en energie